Hanna Loffart

När vi firar(?) Fars dag.

Fars dag. Vad är det att fira egentligen? Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn satte ribban vid Mors dag då han inte ”hjälpte” barnen med att fira mig. Så tanken på att fira honom idag hade jag sedan länge lagt på is. Det kanske låter hårt för er som inte vet hela historien, men han är fan inte värd att firas för sin faders-insats när det gäller barnen.

Hur som haver, här hemma har vi firat litegrann då både pappa och Per varit här, de fick varsin chokladask som symbol bara. Till Emil hade jag gjort ett litet kort, bara som en liten symbol för hur himla underbar han är med barnen. Än kan barnen inte själva föra sin talan, men jag gör det gärna för dom så länge. Jag vet att de är lika tacksamma för Emil som jag är.

Ikväll fick jag ett sms av barnens faster som bad mig hjälpa Thristan att ringa och gratta Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn på Fars dag. Då och där fick jag svälja mig stolthet och rädsla att göra mig osams med den familjen igen, och ringa. Thristan sa grattis några gånger, Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn förstod inte vad han sa, jag fick förklara och vi fick till svar mmm, ja och okej innan det kom ett hejdå. Så mycket för det stackars-pappa-som-inte-får-fira-fars-dag-med-sina-barn-samtalet.

Efter det samtalet känner jag mig endast nere och ledsen och all ånger kommer över mig igen. Samtidigt så blir jag arg. På honom, på mig själv och på hans familj som försöker, men det blir så fel. De tror så gott – främst om honom. Om de bara visste…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda G

    Hanna Hanna.. du är bra som trots allt faktsikt tog luren o såg till att T fick gratta sin så kalalde pappa!!! Men nu vet du ju att nästa år kanske du inte måste lägga manken till utan vänta tills T blir så stor så han själv får välja:o)
    Joo läser familjen H din blogg?? De kan ju bara inte vara såå naiva att de inte fattar hur deras son behandlat er??!Hm.. bara en liten undran.. ha de så bra o hälsa Emil o minisarna! kram kram o ja ska nog ta mig till affären o överraska Adrian me en ny mössa <3 hihi

  2. Anna

    Usch, jag tycker synd om dig, han verkar vara en värdelös pappa. Tur att du har hittat en ny kille som verkar bry sig om dig och dina barn 🙂

stats