Hanna Loffart

När vi funderar att åka på betessläpp.

Jag har funderingar på att ta med barnen och åka och se Arlas betessläpp i år. Tror det är riktigt roligt att se de glada kossorna dansa ut i hagen. (Ja, jag föreställer mig att de dansar och studsar som tokar iaf. Ungefär som Ferdinand när han luktar på blommorna.) Hur som helst, den 8:e maj är det i Julita, inte alls långt härifrån. Tåls att fundera på.

Någon som varit på betessläpp förut?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hilma har varit med sin mormor och morfar där de senaste två åren och hon har älskat det! Jag har tyvärr inte varit med, eftersom jag alltid har jobbat just den dagen och gör även i år! (Dock inte förra året, men jag måste haft något annat då eftersom hon var där med dom.)

    Jag har fattat det från mamma att det är precis som du beskriver det, kossorna är galna=).

stats