Hanna Loffart

När vi haft en mysig vårdag.

Vi har haft en sån mysig dag, igen! Efter lunch gjorde vi en liten utflykt. Vi tog nya bilen ut till Valla för att hämta Thristans nya bilstol (han ska få låna mammas stol tills han är stor nog att ha en framåtvänd, Thexas har Thristans gamla stol nu) Sen åkte vi ut till Hälleforsnäs där vi köpte knoppar till Thristans skåp, nu står det äntligen på plats och imorgon åker knopparna på. Mina systrar Frida och Amanda jobbade där idag. Vi tog även en tur in på Lager 157, men kom bara ut med varsina solbriller till mig och Emil, och massa mat och fika i våra magar.

Efter Hälleforsnäs styrde vi mot Forssjö och Emils föräldrar. Där slog vi ihjäl många timmar utomhus, så otroligt skönt väder. Barnen stormtrivdes och njöt verkligen av att få leka ute. Thexas var dock lite skeptisk till att sätta händerna i gräset. Haha.

Sen har vi hunnit med en handling och lite mat också. Självklart såg vi Körlslaget och hejade på Katrineholm. Men idag var det dåligt tyckte jag. Kören var varken tajt i sång eller dans. Men de gick vidare som tur var. Nu är det bara tre körer kvar, spännande. Imorgon tänkte jag och Emil gå ner till Stadsparken och lyssna till kören. Barnen ska till sin farmor, farfar och faster en stund och leka. Faster har varit bortrest sedan januari så hon ville träffa dom. Hoppas bara att Thexas sover sin förmiddagsvila som han ska så han visar sig från sin bästa sida imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats