Hanna Loffart

När vi haft en stressig dag och varit på gallej.

GUD vilken dag!

Natten var hemsk. Vi somnade sent, hann sova 80 minuter innan Thexas vaknade och var hur pigg som helst och höll både sig själv och oss vakna i stort sett hela natten. Bah, vad trötta vi var imorse!

Men det var bara att pallra sig upp för att flyttstäda. Skönt att det är gjort nu, nycklarna ska lämnas in imorgon så vi hade inget annat val än att ta tag i det idag. Efter städning fick vi lunch i Forssjö.

Ikväll har vi varit i Norrköping hos Titti, Patrik och Charlie. De bjöd på tacos och sen åkte vi och såg Mojje och Tobbe trollkarl. Det var superbra, fast Thristan var lite för liten för att förstå allt plus att musiken var alldeles för hög för små barnöron. Det var trötta barn som vi satte i bilen för att åka hem, de somnade som stockar!

Thristan sover nu, Emil är och flyttar bort den gamla tvättmaskinen från gamla lägenheten så den nu är helt tom och Thexas sitter här bredvid och har en dum rethosta igen. Jag hoppas som vanligt på en skön natt igen, men räknar tyvärr inte med det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Sv: Haha, typsikt! Vi hade ju lite förtur eftersom vi lämnade in kläder fick jag lägga undan kläder som jag ville köpa. Så fasligt mycket fanns det faktisk inte ändå! Kul att ni hittade en tröja i alla fall, och att den var Lukas gamla! 🙂 Kan dock inte komma på vilken det är!

    Det var ett bra förslag! Vi skulle kunna komma till er kanske? Skulle vara kul att se er lägenhet nu när vi följt er renovering här på bloggen! Säg till om det passar, och när! Vi är hemma hela den här veckan!

    Kram!

stats