Hanna Loffart

När vi haft finbesök.

Vi har haft finbesök här ikväll. Richard kom förbi, och det slutade med att han stod vid spisen och lagade mat åt oss. Mumma. Lite senare kom även Linus och vi festade till det med kaffe och kladdkakan som var kvar från härom dagen. Thristan fick vara uppe lite längre, då han ”råkade” sova middag idag när vi var ute och gick. Men vi hade det mys och han somnade sen gott och utan oroligheter när han väl gick och la sig strax efter åtta.

Jag har börjat plocka lite smått inför flytten ikväll. Richard och Emil hämtade upp alla kartonger med barnens kläder och jag har sorterat och organiserat. Det är ett riktigt jobb det. Och gud vad kläder barnen har! Det är sanslöst! Thristan har hur mycket kläder som helst som han växt ur och som ligger och väntar på Thexas. Men det är skönt att sortera upp det riktigt ordntligt inför flytten så att man hittar lätt sen.

Och angående flytten ja, vi vet än inte när vi får nycklar. Ska höras igen med fastighetsskötaren på lördag så får vi se då. Han åker ju utomlands på söndagen sen i nästan en månad så. Den här väntan och ovissheten tycker jag INTE om.

Nu ska jag se slutet av Idol här och sedan krypa till kojs. Det är lite smått kaos här hemma med kläder och kartonger överallt, men om jag fortsätter nu så kan jag lätt hålla på hela natten känner jag. Det går inte. Och imorgon ska Thristan ta skolfoto så vi måste vara i tid till dagis. Så, natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats