Hanna Loffart

När vi handlar och har så roligt så.

Vi har en sån mysig kväll. Riktigt fredagsmys med pizza, Idol och godisskål. Thexas somnade efter bara 3 minuter idag, det tar sig! Hoppas på en skön natt igen, och för Emils del också så han slipper springa upp så många gånger.

Vi var och handlade uppe på Kvantum förut och handlade av vår favoritkassörska (förutom Camilla då, men hon är föräldraledig, hihi) Denna kassörska är iaf ALLTID lika positiv och använder sig av uttrycket ”jättebra” varje gång man handlar.

-Var det bra så?
-Ja tack.
-Jättebra!

-Sen ska du trycka på gröna knappen.
-Okej.
-Jättebra!

-Kvittot?
-Ja okej.
-Jättebra!

Eller…
-Kvittot?
-Nej tack, det kan du få kasta.
-JÄTTEBRA!

Haha, hon är klockren! Vi slår nästan vad varje gång om hon ska säga det, vilket hon försås alltid gör. Eller HUR MÅNGA GÅNGER hon ska säga det! Hihi. Hoppas hon inte läser det här och tar illa upp, för det är inte meningen. Hon gör handlingen så mycket roligare!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Nej irriterad brukar jag inte bli – mer full i skratt, men visst ka jag väl känna att hon är lite "övertrevlig" ibland. Men mycket hellre det än någon som är otrevlig och sur.

  2. Marie

    Haha, jag vet precis vem du menar! Jag brukar också småräkna lite för mig själv, men sen så går jag alltid därifrån med ett litet leende på läpparna också 😉

stats