Hanna Loffart

När vi har en kamera på lån.

Emil kom hem med en riktigt bra kamera förut. Dock bara på lån, men jäklar vad roligt det är att ta BRA bilder! Nu ska här knäppas mycket kort de kommande dagarna till nya lägenheten som ska prydas av det finaste jag har. Thexas flinar gärna upp sig på kort.

Thristan tycker inte att det är riktigt lika roligt att vara med på kort. Då ska man helst göra lustiga grimaser eller gapa.

Bus i soffan. Thexas anfaller Thristan.

Thristan och jag lekte med lera.

Kvällsmys.

Idag har vi haft lite besök av barnens morfar och hans fru Eva. Inget nytt på förkylningsfronten, vi snorar och hostar på i samma anda. Emil har rensat sitt förråd idag och nu har vi en hel del grejer inför loppisen imorgon. Kul. Har även lite grejer som jag tänkte lägga upp här på bloggen, så håll utkik. Kommer kanske under morgondagen, eller torsdag.

Nu väntar sängen för oss snart. Thexas sov för övrigt mellan 22-05 inatt, utan att vakna alls. Toppenskönt! Och när han väl vaknade vid 5 så var det av den där dumma hostan. Men med lite mat i magen så somnade han om sen igen. Hoppas på ännu en god natts sömn, det behöver våra förkylningskroppar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats