Hanna Loffart

När vi har kalasat för Thexas.

Äntligen är dagen till ända. Kalaset hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn gick över förväntan. Jag varken grät eller blev arg. Bilfärden dit var en plåga, paniken låg nära inpå och tårarna fanns i ögonen. Men jag klarade det! Vi var inte speciellt välkomna och ingen respekt som helst visades. Men vad hade jag räknat med? Det känns ändå skönt att inte bråka med honom och ”chefen” just nu iaf. Och det är huvudsaken.

Vi stressade hem för att fortsätta kalasa med vänner. Runt 25 var inbjudna, 8 dök upp. Visst blir man besviken över att inte fler bryr sig om att fira Thexas, men det var likadant när Thristan fyllde år. Tråkigt. Men jag är SÅ glad för de som kom. Vi har fina vänner. Och Thristan och Thexas var så glada över all uppmärksamhet de fick av gudmor, gudfar och de andra! Tack.

Nu ligger vi bänkade i varsin soffa och slökollar på tvn. Vi ignorerar disken och allt stök, det får bli morgondagens jobb. Imorgon blir det en ”vilodag” innan det riktiga kalaset och FÖDELSEDAGEN på tisdag. Thristan har sportlov hela veckan också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Bara en nyfiken fråga, ni som som skrev de två översta kommentarerna, har ni sagt detta till Hanna personligen (face-to-face) eller tycker ni att ni får mer ut av att ta det denna väg, anonyma och där svar inte kan ges direkt. Kanske kan tyckas vara oväsentligt hur Hanna kände då hon kom dit men så vitt jag vet är det hennes blogg så här om någonstans får väll hon uttrycka hur hon kände utan att få skit eller har jag fel? Blir ni så upprörda så läs inte, svårare är det inte. Och skulle nu denna "oskyldiga" pappa som många kommentatorer vill utmåla honom som (jag själv vet inte känner inte personen i fråga) vara mån om kontakten med även sitt yngsta barn så skulle väll detta initiativ av hanna vara uppskattat då det främjar hans kontakt, eller har jag fel ni som känner pappan?

 2. Anonym

  Varför ens lägga ner energi på att DU ska försöka bygga deras relation? Han har ju klart och tydligt redan visat vart han står! Thexas har en fin pappa hemma som har tagit honom till sitt hjärta från första stund,det säger allt. Han är inte värd mindre.

 3. L

  En mamma som Hanna verkar göra de som är bra för sina barn.
  Många mammor hade slopat kontakten helt.. skitit i att ha en relation till pappan.. skitit i att se till barnen ska kunna skapa NÅN slax relation.
  STRONGT gjort att ens åka dit! Jävligt strongt gjort!
  Bra Hanna… o vad är de som säger att far o son om ett år ska ha en bättre relation?! Skulle de nu bli så ..så är de helt klart Hannas förtjänst!

 4. Titti

  Självklart firar vi älskade Thexas. Tack för att vi fick komma:) Och till er två som också kommenterat såna fina rader till Hanna, ni kanske borde stå för vilka ni är innan ni öppnar käften. Tycker det är jävligt starkt av hanna att ens åka dit så de får fira honom när de egentligen inte ens är värda det.

 5. Anonym

  Det var väl thexas kalaset handlade om inte dig? Det är väl viktigare hur han togs emot och hur han blev behandlad?

 6. Anonym

  Hur kan du tro att du ska mötas av respekt när du själv sagt innan att ni typ bjöd in er själva? Tycker faktiskt synd om "chefen" som måste ha dig i sitt hem efter allting du skrivit om henne, dumt gjort av er detta tycker jag. då hade det kanske varit bättre att inte fira thexas alls med hans släkt utan väntat ett år tills far och son har en bättre relation så dom kan fira själva…

stats