Hanna Loffart

När vi köper pussel osv.

Nu har vi knatat iväg till dagis i fyra dagar i rad, det är inte varje vecka det händer. Och så ett ruskigt snö-blåst-väder på det. Starkt gjort faktiskt. Men jag kan erkänna att det bara är för att Emil är hemma och har gjort oss sällskap, annars hade vi nog stannat hemma i värmen. Men Thristan har haft en superkul vecka på dagis iaf. Han älskar snön och att vara utomhus.

Vi tog en liten runda på stan med barnen idag. Thristan och Emil köpte ett varsitt pussel. Thristan fick ett 45-bitars som vi hjälptes åt med att lägga, jätteduktig är han. Emil har avancerat till 1000 bitar. Bägge barnen somnade i vagnen, Thristan sover i vanliga fall inte middag men han fick sova idag då han ändå hade somnat i bilen på väg till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn annars. Under tiden så passade vi på att ta en lugn, mysig fika med Frida på C&L Kvarnen.

Gudmor Linda har varit här på fika i em/kväll. Hon var den enda som kom ihåg pojkarnas namnsdag igår, förutom mamma/mormor då. En eloge till henne. Inte ens han-som-inte-får-nämnas-vid-namn hörde av sig, någon som blir förvånad över det? Lite roligt är det iaf att gudfar Markus inte kom ihåg det iaf, han och Linda ”krigar” lite om det där. 😉 Nu är det jämnt.

Fia är här och pusslar med Emil. Thristan åkte som sagt till han-som-inte-får-nämnas-vid-namn vid 17-tiden och Thexas har precis somnat. Jag sov grymt illa inatt med, vaknade 4.15 och tror på en ganska tidig kväll för min del idag. Men, det brukar aldrig fungera.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Det med namnsdagar verkar ju vara väldigt olika, jag tror inte ens jag vet när mina egna barn har namnsdag – inte ens deras förstanamn. Vi har aldrig firat namnsdagar i min familj så jag skulle mest bli förvånad om någon av oss blev firad.

stats