Hanna Loffart

När vi varit på Tropikariumet.

Vi har haft en otroligt mysig dag. Vi hade planerat in en tripp till Kolmårdens Tropikarium med Linda och Henke. Oturligt nog så var det Thexas som vaknade med feber imorse. Så vi släppte av honom hos Emils föräldrar, så fick han vila lite där istället för att följa med oss.

Thristan var så glad idag. Han var en riktig tuffing, något jag verkligen inte trott! Han hade verkligen ROLIGT och det värmde verkligen att se. Det var nog skönt och välbehövligt för honom att komma ifrån brorsan lite och göra något annat med oss. Emil och jag gick mest runt och myste ♥ medans Thristan körde lite med gudmor. Precis som det ska vara. Hihi. På väg ut så fick han ett fiskespö och fiskar av Linda. Så i eftermiddag har han fiskat konstant.

Thexas är inte alls pigg. Ikväll hade han 39 graders feber när jag tempade honom. Mat vill han inte ha och den lilla mängd välling han fick i sig hostade han upp igen. Stackars liten. Hoppas verkligen att han får sova gott inatt iaf. Imorgon ska Thristan få vara med moster Frida och leka lite om Thexas är fortsatt sjuk.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats