Hanna Loffart

Nu kör vi!

Jag vet inte vad jag fick för knäpp på väg hem från jobbet förut. Jag gick på bra, fort som sjutton och helt plötsligt hade jag gått förbi hemma och hoppat i träningskläder och fortsatte ut. Nästan 50 minuter blev det och jag trodde jag skulle tuppa av! Haha. Där snackar vi om otränad. De senaste 4,5 månaderna jag det blivit hela två promenader! Haha. Jag tycker ju att det är så sjukt tråkigt!

Men nu när Hälsokällarn är slut så sköter jag inte maten heller. Jag åt inte kolhydrater på över 4 månader och tappade väldigt många cm. Nu har jag dock ätit det igen och jag sväller upp direkt! Thristan frågade om jag hade en bebis i magen! Haha. Big no no. Dags att göra nåt saken alltså!

20120608-181220.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats