Hanna Loffart

Ny väska beställd

När Emil var i USA så hade jag lagt en beställning på en väska som han skulle köpa till mig. Han kom hem utan väska, utan någon present alls faktiskt. Jag brukar skoja om att han är så dålig på att köpa presenter, men det stämmer faktiskt. Han uppvaktar mig aldrig med blommor eller presenter, lite tråkigt såklart – men jag älskar honom ändå. Haha.

Hur som helst. Jag var helt bombsäker på att han hade gömt undan den där väskan från USA och att jag skulle få den i julklapp, men icke! Nu ger jag upp hoppet om honom alltså, jag får spara ihop till en egen. Haha.

Men nu beställde jag hem en snygg väska från Lindex till väldigt bra pris. Jag har spanat in den ett tag, men väntat med att beställa då jag trodde att jag skulle få en i julklapp. Men nu slog jag till, Älskar kedjan, och tofsen – såklart!

lindexväska

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats