Hanna Loffart

Nytt fönster i sovrummet

Dagen på jobbet gick faktiskt jättebra, jag hade förberett mig på en lite smått kaotisk dag eftersom jag ska vara själv nu ett tag framöver. Men det gick fint och jag flexade ut och åkte hem vid 15 med gott samvete. Hämtade hem barnen och intog kaffe och glass på altanen. Det var strålande fint väder och jag skulle just sätta igång att måla när himlen öppnade sig. Åkte och handlade istället, jäkla regn alltså!

Lite senare fick Emil ett ryck och började byta vårt fönster i sovrummet, så vi kan måla utanför det sen. Men, det var lite ”bara” att byta det inte. Han stod bra länge och sågade och slet. Grannen fick komma upp och hjälpa till att montera det, det var så himla tungt alltså! Emil var dock väldigt stressad där ett tag när de mörka molnen återigen hopade sig, men de blåste förbi och vi slapp sova med ett hål i väggen.

img_2465.jpg

img_2466.jpg

img_2468.jpg

img_2467.jpg

img_2469.jpg

img_2470.jpg

img_2441.jpg

img_2471.jpg

Vi försökte täcka sängen och plocka bort grejer, för det blev väldigt skitigt där inne när de höll på. Emil städade länge efteråt så vi kunde sova gott sen. Nu är det ”bara” lister, fönsterbräda, gardinfästen, gardiner och målning kvar här inne. Desto mer ute. Och mörkläggningsgardiner måste jag köpa imorgon! Både vi och Thexas sover med filtar och täcken för fönsterna. Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats