Hanna Loffart

Nytt in – Newbie Limited edition

När Kappahl/Newbie släppte sin Limited edition-kollektion får några veckor sedan så beställde jag hem några plagg till Thiara. En klänning, en blus och en kjol blev det. Klänningen är verkligen fin i sin blå/gröna ton, ingen höstig klänning kanske, men jag tog den i storlek 104 så hon kan ha den i vår/sommar också.

Jag gillar verkligen färgen som sagt och alla fina detaljer! DSC02782DSC02783DSC02784DSC02785DSC02787

Både kjolen och blusen kändes dock lite små. Jag tog 104 i kjolen och 98 i blusen, måste testa det på Thiara annars får jag byta till större storlek. Kjolen är helt underbar, precis så där man vill att en höst/vinterkjol ska vara, lite kraftigare material med snygg textur. Ett plus med fickor, som Thiara älskar, och sen fina spetsen.

DSC02789

Blusen var jag dock lite skeptisk till när jag fick hem den, men Emil tyckte att vi skulle behålla. Det är ett finare material än Kappahl brukar använda sig av, men det kräver strykning! Och jag hatar at stryka! Sen tyckte jag att den kändes kort. Men det blir en keeper som sagt, måste bara testa storleken på.

DSC02790

DSC02791

DSC02794

Men kjolen och blusen blir väldigt fina tillsammans!
Jag gillar ju plagg i gråskala också, lätt att matcha till allt.
En kofta i färg eller en rosett i håret.

DSC02795

DSC02797

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats