Hanna Loffart

Och så hade vi naturtomt…

Igår när vi hade finbesök från Norrköping så får Emil och Patrik något ryck och river ner hela staketet på baksidan OCH den ca 10 meter höga syrenhäcken! Så helt plötsligt har vi naturtomt och sjukt mycket (mer) jobb framför oss. Som om inte ommålning av huset, takbyte, fönsterbyte osv räckte?

Jag var mindre nöjd kan jag meddela. Ännu mindre nöjd idag när vi försökte gräva bort skiten, och inser att det bara är berg under och att vi ändå inte kommer att kunna plantera häcken som vi tänkt.

Andas Hanna…

Det BLIR säkert bra. Tomtpinnen satt två meter utanför staketet så vi kommer ju få betydligt större tomt sen, vilket behövs då den är väldigt lite. Men allt detta jobb alltså. Så här tjusig tomt har vi nu:

img_2375.jpg

img_2379.jpg

img_2376.jpg

img_2381.jpg

Staketet satt mot växthuset, men tomtpinnen sitter två meter till vänster om det.

img_2380.jpg

img_2385.jpg

img_2383.jpg

img_2382.jpg

img_2384.jpg

Vi har varit ute och donat precis hela dagen. Thiara hjälper så gärna till så det är aldrig några problem med att hon måste sysselsättas eller passas. Hon gick runt med en egen kratta och hejade på pappa. När hon gått typ fyra vändor med pinnar så ropade hon glatt ”Kom igen nu pappa, nu är det bara lite kvar!” Haha, vad vi skrattar åt henne.

img_2397.jpg

img_2398.jpg

img_2399.jpg

img_2400.jpg

img_2402.jpg

Tanken var att vi skulle måla huset, men det där jäkla regnet har förstört våra planer igen.
Emil stod och målade ändå när världens oväder drog in och förstörde allt, Bara att måla om en annan dag. Jag har gått loss med högtryckstvätten och spolat av allt tegel så det kan målas sen. Även alltrall så det kan oljas in. Men så var det det där med regnet ja. Att vara färdiga med renoveringen tills vår semester känns som ett rätt omöjligt mål just nu.

img_2386.jpg

Framsida panel och ena kortsidan av panelen målad. Och sen kom regnet som sagt. Jag har även målat klart grunden, men det blev så himla fult med den färgen så jag måste köpa ny och måla om den. Andas var det ja…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats