Hanna Loffart

Olik resten av släkten, besök från Finland.

Ikväll har vi varit hos min pappa igen. De hade besök av hans syster Riitta och hennes man Heiki, de bor annars i Finland och det är 10 (!) är sedan de senast var här och hälsade på. Jag minns det svagt. Det var otroligt roligt att träffas, hon är så himla lik min farmor till utseendet och lika varm och godhjärtad som min ingifta faster Karin. Fast de två inte är släkt, Karin är gift med Riittas bror, så tycker jag att de påminner mycket om varandra. 🙂

Men det slår mig ofta nu för tiden hur olik jag är resten av min släkt.
Kanske inte till utseende där jag något av en kopia av min mamma, men till sätt, värderingar och beteende osv.
Jag undrar vem jag brås på ibland men blir bara mer och mer övertygad över att jag är en utomjording eller nåt.

20120920-212301.jpg

20120920-212305.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats