Hanna Loffart

Olja in altanen

Idag efter jobbet så åkte jag hem och började olja in altanerna.
Vi köpte oljan redan förra året, men det blev aldrig av.
Det är en vitpigmenterad träolja.

Men fy fan vad fult det blev, jag blev så ledsen!
Var inställd på att vi för det första köpt en med grå pigmentering.
Och för det andra så blev det så galet fläckigt!
Jag var nära till gråt många gånger.

Färgen sjönk till botten hela tiden, så på vissa ställen är det typ BARA färg. Gick inte att få bort hur jag än gjorde. Och där vi kört lite hårdare med högtryckstvätt för att få bort skit, så är det ju fläckar nu. Det kanske inte syns så tydligt på bilderna, men det ser hemskt ut!

Nu står jag i valet att köpa ny (samma) olja och köra ett varv till och hoppas på att det kan bli bättre. Alternativt stryka på med en träolja med en gnutta svart pigmentering i? För jag ville ju ha mörkare. Åh, jag vet inte! Just nu är jag bara så himla sur över detta.

img_2878.jpg

img_2879.jpg

img_2886.jpg

Det syns inte så tydligt på bilderna på altanen på framsidan.
Men där är det väldigt fläckigt.

img_2884.jpg

img_2885.jpg

Altanen på baksidan dock, hemsk!
Det syns tydligt där det hamnade en massa färg.
För här är det oljat lika mycket överallt.

Medans jag har har svurit över det så har Emil målat.
Påbörjat på Thexas sida av huset.

img_2880.jpg

img_2881.jpg

img_2882.jpg

Baksidan är påbörjad. Det ska målas mer, bytas fönster, stuprör osv.

img_2883.jpg

Thiaras fönster innan.

Och som om den där jäkla oljan inte räckte så har Thexas fått upp en spik i foten hos en kompis och kan inte stödja på den. Han har väldigt ont, men det är ordentligt tvättat och ser fint ut. Får se hur det ser ut imorgon, så han inte svullnat upp eller så. Om han ens kan gå, annars får han nog följa med mig till jobbet eller nåt.

Ja ni, alltid är det nåt.
Nu ska jag googla efter snygga mattor samt ett spabad att täcka våra altaner med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats