Hanna Loffart

Otålig tjej

Oh, jag är så otålig här hemma! Jag vill få besked NU om när vi får flytta. Om det blir till 1 juni eller tidigare än så. Ikväll kommer vår fastighetsskötare hit och vi ska skriva papper på att vi säger upp lägenheten. Och på fredag ska vi skriva på papper gällande nya lägenheten.

Men det är så mycket annat som spelar in. Hon som bor i lägenheten nu, vill bli av med den så fort som möjligt. Så om hon hittar en lägenhet tidigare så får vi ta den direkt. Men då behöver ju VI bli av med våran lägenhet innan också. Pjuh! Denna väntan… Haha.

Thristan har fortsatt feber här hemma. Han vill inte äta nåt, men dricker desto mer vatten och mjölk istället. Så det är ju bra. Jag själv sitter fortfarande i mysbyxor, haha. Ibland FÅR MAN. 😉

Annars blir det inte många knop gjorda här hemma. Jag har hittat en cool soffa som skulle passa fint i ett av barnrummen sen, men får se om vi kanske kan hitta någon begagnad först..?

Från IKEA.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sanna

    Om det är en klippan soffa från Ikea du söker så har vi en beg. med både blå och svart klädsel till! Hör av dig om du är intresserad! 🙂 Kram sanna

stats