Hanna Loffart

På AW med min enda kollega

I fredags hade kommunens personalförening anordnat en Mega after work.
Jag och min kollega Maria var inte sena med att haka på. Jag tycker det är roligt när man anordnar saker och då får man ställa upp och deltaga också.

Vi började kvällen hos Maria i hennes kolonilott, tanken var ju att jag skulle lägga gräs innan, men det hann ju inte komma. Vi åt sallad, drack ett glas rosé och tog en liten promenad i omgivningarna. Min syster Frida hade stuga där för några år sedan, så den gick vi förbi och spanade in. Inte alls lika fin nu dock. Och så träffade vi på vår fd kollega där nere också.

Sen åkte vi till dansbanan där Mega after work skulle vara. Ganska lite folk då, men det trillade in fler allt eftersom. Vi slog oss ner på en filt och tjattrade i flera timmar. Så mysigt. Det var en trubadurduo som spelade, och lite senare så spelade min bonusbror Martin som är DJ. då blev det drag minsann och det var så många som dansade, även vi! Min pappa och hans fru kom och hämtade oss vid 23, så vi kom hem skapligt ändå. Men det var en himlans trevlig kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats