Hanna Loffart

På min önskelista – Ellos

Har ni börjat med era julklappsinköp?
Jag fick ju många julklappar (främst till barnen) klara nu när jag var iväg.

Min mamma gav förslaget att sluta ge julklappar till oss vuxna, eller att man får dra lott om en person man ska ge till. Men det röstades snabbt ner av mina systrar. Jag älskar julklappar och presenter över lag, det är inget jag hymlar om, haha. Det är inte svårt att sätta ihop önskelistor inte! Nu blir det nog ”bara” Emil som jag kan förvänta mig en julklapp utav, och helt ärligt så är det inte hans starka sida att köpa presenter. Men om jag sätter ihop såna här inlägg och skickar länkar till honom så har han ju lite att gå efter, eller? Haha.

Allt nedan kommer från Ellos och det får gärna tomten lägga under granen till mig.

Just nu får man 2% på hela hemsortimentet inkl möbler och varumärken!*
Erbjudandekod: 345446

 

*Villkor:
Gäller på nybeställning på hemtextil, dekoration, inomhusbelysning, tapeter, mattor och möbler på Ellos.
Max en gång/kund, t.o.m. 2016-11-22. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och prissänkta varor.
Gäller ej varor märkta med ”kampanjpris”, ”design by” eller elektronik/elektriska varor/tillbehör.
Produkter från Odd Molly är undantagna erbjudandet.
Rabatten räknas automatiskt av i kassan.
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
(Inlägget är i samarbete med Ellos och innehåller annonslänkar)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats