Hanna Loffart

På väg till Ullared

Thiara vaknade 04.40 inatt för lite mat. Hon brukar i vanliga fall äta väldigt fort och somna om direkt. Inatt gick det inte riktigt så snabbt. När hon väl somnade om så tittade jag på klockan – 05.29.

Klockan 05.30 ringde klockan. Dags att gå upp för att åka till Ullared!

Så efter 4,5 timmars sömn för min del så är nu jag, Thiara, gudmor Linda och hennes Henke på väg för lite shopping. Ca 4 timmars bilresa väntar oss. Än så länge går det bra, och Thiara sover skönt.

På min shoppinglista står det inte många saker. Babyvakt, plattång, regnkläder till Thexas, kläder till Thiara, födelsedagspresent till min guddotter plus en pincett. Tror vi att det kommer vara det ända som får följa med hem? Haha. Jag har en teori att det inte går att komma undan för mindre än 4500:-, oavsett vad man köper! Vi får väl se! 😉

20140321-073425.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats