Hanna Loffart

Påfyllning i sminkförrådet

(Inlägget innehåller annonslänk samt reklam för Åhlens)

Ni vet den där när man använt lite mindre smink än vanligt under sommaren, och när man väl börjar jobba igen så inser man att flera ”livsnödvändiga” produkter börjar ta slut. Jag brukar alltid köpa på nätet, men det hann jag inte med nu så jag fick snällt traska ner till Åhlens och köpa det där. De har tidigare inte haft Löwengrips produkter här i stan (liten butik) men nu hade de fått in det. Men så dyrt det har blivit sedan de bytte förpackningar? Jag gav 299:- för min förra ansiktskräm, men samma i ny förpackning kostade nu 450:-

Ögonbrynspennan från Anastasia är grym, jag har använt deras produkter länge och kommer nog aldrig byta ut dom.

Nu är jag lite sugen på att testa Therese Lindgrens produkter, jag har hört mycket gott om dom plus att de är väldigt prisvärda. Kommentera gärna och skriva vad du tycker om du testat dom?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats