Hanna Loffart

Paketkalender på plats

I helgen fick jag färdigt Thiaras paketkalender.
Barnen har ju fått välja vad de vill ha för typ av kalender i år, jag blev så glad när Thristan ville ha en chokladkalender och Thexas en godiskalender från Haribo. De har tidigare år fått paketkalendrar och legokelendrar, men tycks ha tröttnat på båda. Inte mig emot att de väljer nåt annat (betydligt billigare också)

Men jag var ändå sugen på att göra en paketkalender till Thiara, det är ju ganska enkelt när barn fortfarande är små och uppskattar småsaker. (Tror tex inte att Thristan hade uppskattat en tandkräm haha)

Jag gjorde det väldigt enkelt för mig och la allt i pappåsar som jag köpt i vår lokala pysselbutik för 1:-/styck. Så slapp jag slå in allt i paket. Sen hängde jag bara upp allt på armeringsnätet som vi har vid vårt skrivbord. Enkelt och rätt snyggt. Tror Thiara kommer att uppskatta det massor!

img_6709.jpg img_6710.jpg img_6698.jpg img_6699.jpg img_6700.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats