Hanna Loffart

PompdeLux AW17 släpps idag

Idag släpps PompdeLux AW17-kollektion.
Jag hade sett fram emot den, men njaaa alltså…
Det lär bli en rätt billig beställning, om det blir någon alls.
Jag som brukar handla för flera tusen ur varje kollektion. Haha!

Här är några godbitar i alla fall, men det var typ det enda som föll mig i smaken.

pomp1

”Tur” för mig att PompdeLux är stora i storlekarna och Thiara har mängder av kläder hemma som hon fortfarande kan ha. Men jag blev lite besviken på fleecejackorna som jag alltid köper. I år är de utan knäppning och mer som en tröja. Det gillar jag inte alls. Så det blir inget köp av en ny sån inte, men jag tror som sagt att Thiara kan ha sin förra fortfarande.  pomp2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats