Hanna Loffart

Prat

Yes. Äntligen mår jag bättre. Idag har jag till och med orkat ta mig utanför dörren för att träffa folk. Tog en snabb tripp på stan med Titti och lilla Charlie. Mötte våra mödrar på Lindex, babbeltanter. Unnade mig själv en jacka, det gjorde jag bra. Har gått utan jacka nu i ett par år. Kräsen eller bara snål? Jag vet inte, men nu har jag en jacka som jag förhoppningsvis kan ha några veckor till. Mött Blenda och Teresia på stan också. De tyckte att jag var tjock. Jasså? Märker det knappt själv. Tycker inte att det händer så mycket, men andra ser det tydligen. Oh well, kläderna börjar bli små iaf. Känner inte ritkgit att jag har nåt vettigt att skiva idag, men det skiter jag fullständigt i. Läs om du vill. Tobias är tråkig och kollar på tennis. Ska snart iväg till pappa för att äta tacos. Mumma. Har varit sugen på det ett tag, men det är inte värt att äta det om man ändå inte känner nån smak så. Idag gäller det. Moffa.

Har lämnat in en massa bilder för framkallning idag också. Det blev någ några hundra. Nice. Borde göra det oftare. Skärpning.

Vi fick en present av mamma idag. ”Mitt första år” med Nalle Puh-motiv, och Tobias blev kär. Oh, hon skämmer bort oss så mycket, lilla mamma. Men det gör inget. Man ska skriva in i boken hur mamman och pappan träffades. Haha. Kan vi verkligen skriva att han hånglade upp mig på krogen för ett antal år sen, bjöd mig på ananaspizza och sen dess är jag fast? Njae, får försköna det lite tror jag.

Nehe, nu ska jag slita upp min karl ur soffan så att vi får nån mat nån gång. Oh yes. Bye.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats