Hanna Loffart

Presterande barn + vatten i tvättstugan

En fullspäckad dag är till ända. Jag. Är. Trött. Det känns som att det är allt jag säger. Speciellt denna vecka. Måtte det vända snart!

På jobbet hann jag inte göra någonting alls kändes det som. Dagarna går så fort! Vid 14 så åkte jag och hämtade pojkarna, simskola stod på schemat. Idag lyckades de simma långt själva! Thexas drog till med 100 meter bröstsim och Thristan med 50 meter bröstsim med en del pauser när det blev jobbigt. Så himla duktiga! Vi firade med enormt stora bullar i badhuset!

Och nu ikväll har jag varit iväg med Thiara på barngympa. Och även hon briljerade! Hon har ju inte riktigt vågat vara med och göra något utan mest tittat på och varit blyg. Men idag – hon hängde på ALLT. Så jäkla häftigt att se, och hon var så stolt över sig själv. Och hade kul! Stolt mamma över alla tre barnens prestationer idag. ♥

Men vi kom hem till något mindre roligt – vatten i hela tvättstugan.

Pojkarna var själva hemma när jag och Thiara var på gympan och jag hade satt igång en tvättmaskin. När Emil kom hem sen så pep tvättmaskinen och halva golvet var täckt med vatten.

Jag brukar ju ofta tipsa om saker här i bloggen, men här kommer en sak som jag INTE rekommenderar. Dessa:

colour-catcher-protect-800x500

Colour catcher är en liten ”trasa” som man lägger med tvätten i maskinen som suger upp överflödig färg. Man kan alltså blanda färgad tvätt utan att det färgar av sig. De funkar jättebra för den saken.

MEN – tvättmaskiner klarar inte av dom (märker jag nu när jag har googlat dom) De trasar sönder och satt helt stopp i avloppsröret (eller vad det heter) Det var bara en himla tur att tvättmaskinen fellarmade och inte fortsatte pumpa vatten. Då hade det blivit betydligt värre. Vi klarade oss från vattenskada, Emil har torkat och torkat. Gjort rent och varit nere i krypgrunden och rekat. Allt ok och nu står en avfuktare igång där inne för att torka upp ordentligt.

Fy fasen vilken pärs alltså! Aldrig mer Colour catcher!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats