Hanna Loffart

Prickigt värre.

Fy fan vad slut jag är. På riktigt. Jag får lite smått panik över tanken att vara hemma med två rejält sjuka barn hela veckan. Men det är bara att bita ihop och ta sig igenom det.

Vi fick lämna Thexas hos Emils föräldrar en stund förut för att åka till Eskilstuna och hämta hem Thristan. Thristan är galet prickig och har börjat klia sig. Thexas har inte sovit middag idag, första gången han hoppat över den. Men så sov han till 10.20 imorse också, plus att han var hos Emils föräldrar när han egentligen skulle ha sovit och de tyckte inte att han verkade trött så.

Något adventspyssel har det inte blivit tal om. Jag har fått upp några adventsljusstakar i fönstret nu för några minuter sen bara. Min pappa kommer hit en sväng imorgon för att vara med barnen, jag måste ner till Apoteket och köpa på mig lite medicin till dom. Vi har ingen Alvedon hemma till Thristan och inget klåddämpande heller. Emil skulle ha köpt potatismjöl förut (det ska tydligen vara bra mot klådan) men glömde bort det. Så imorgon måste det handlas. Pappa är snäll som ställer upp en stund iaf. Och på tisdag är min mamma ledig vet jag, hoppas hon kan hjälpa till med barnen en sväng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats