Hanna Loffart

Pysselkväll coming up!

Jag var inställd på att den här veckan skulle bli hektiskt i och med den stundande 30-års festen på lördag. Men än så länge är det lugnt. På kvällarna har Emil kollat på Gåsmamman och jag har suttit med datorn i knät och fixat lite. Annars är det inte så mycket vi kan göra. Jag har tagit ledigt på fredag och då ska jag och Thiara handla, men sen får vi nog göra det mesta på lördagen. Kanske blir det stressigt då istället, haha.

Igår kväll var jag hos min kära vän Astrid och tjattrade. Vad det är härligt med vänner som man, trots att man inte träffas så ofta, kan prata om allt mellan himmel och jord med. Och samtidigt som det känns som att man träffades igår. Man blir glad i hela kroppen! Och nu ikväll kommer snart mina pysseltjejer hit till mig. Emil ska strax iväg till en vän, så det passade bra att vara här då. Barnen brukar somna så bra ändå så det blir nog inga problem.

DSC03756

Bullfika i helgen. Ikväll blir det köpt kladdkaka och glass här hemma med pysseltjejerna. Jag hann inte baka…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats