Hanna Loffart

Pysselkväll utan pyssel

Ikväll har mina pysseltjejer varit här hemma hos mig. Idag var vi alla fem, det var ett tag sedan vi lyckades samlas allihopa. Så mycket pysslande blev det dock inte. Det blev dessto mer prat – och fika. Det fanns en hel del fika kvar från Thiaras dop, så jag behövde inte baka något nytt. Ganska skönt.

Nu har tjejerna åkt hem för en stund sedan och resten av familjen sover. Jag har satt mig för att jobba en stund. Det gäller att passa när det är tyst och lugnt och jag kan koncentrera mig på det jag ska göra. Utan barn som bråkar, ska ammas, bytas blöja på osv. Allt går!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats