Hanna Loffart

Rea-fynd från Åhlens

(Inlägget är i samarbete med Åhlens och innehåller annonslänk)

När jag var in till Åhlens för att hämta ut paket (älskar att man kan beställa på nätet med fri frakt till butikerna, perfekt för oss som har en sån liten butik här i stan!) Hur som helst, när jag skulle hämta ut ett paket så sprang jag rätt in i rea-klädställningen på barnavdelningen. Rejält utplockat, men med halva reapriset så hittade jag dessa plagg till Thiara. Lite osäker på om hon skulle gilla såna tuffa plagg i svart. Men jo då, hon älskade dom! ”Meeeeen maaaaamma!” utbrister hon och kastar sig om halsen på en. Haha, jag älskar hennes reaktioner och tacksamhet över saker hon får.

Linne, shorts och klänning för 53:- totalt. Det kallar jag fynd.
Tog det i större storlek (110-116) så hon kan ha det nästa sommar också.

img_2973.jpg img_2976.jpg img_2975.jpg img_2974.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats