Hanna Loffart

Regn och rusk.

Jag är så frusen här hemma. Det finns ingen värme i huset än, de snålar minsann. Det spöregnade när jag hämtade barnen på dagis, så det är väl därför jag fortfarande är frusen kan jag tro. 

När Emil kommer hem från jobbet ska vi åka och fira min kusin Pontus som fyllde år i måndags. De ville bjuda oss på mat, och det tackar vi såklart inte nej till!

Annars sker inte så mycket. Jag har äntligen varit iväg och köpt färg till mitt skåp som ska få stå i köket. Nu ska det bara slipas, torkas, grundmålas och målas ett gäng gånger. Pust. Men eftersom tvn fortfarande inte fungerar så kanske det får bli kvällsnöjet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats