Hanna Loffart

Renoveringsplaner – Thexas rum

När jag väl har fått en idé så kan det vara svårt att stoppa mig.
Vi har aldrig lagt något krut på Thexas rum direkt, han har varken förvaring eller hyllor på väggarna direkt. Jag har funderat ett tag på hur jag skulle vilja göra där inne. Ena väggen är ganska förstörd då han hade väggdekaler där förut, när vi tog ner dom så följde tapeten med. Så vi skulle behöva måla om hans rum till en början. Nu har jag hittat en färg som jag gillar, ska se om Thexas också gillar den. Då kanske jag kan få börja dona där inne redan i helgen. Emil tycker jag har bråttom ”du vill ju måla om huset i sommar, ska vi inte prioritera det först” Ehm, det är ju i sommar! Jag skulle hinna måla om alla sovrum och lite till innan dess! Emils spontanitet försvinner verkligen mer och mer för varje år, haha!

Jag har spanat runt på nätet och hittat massor av fint som skulle passa in i Thexas rum. Mycket av det nedan har han redan, en del behöver fyllas på med. Hyllor och förvaring som sagt. Det är ju ”synd” att han precis fyllt år, annars hade en hel del hamnat i paketen.

Under bilderna finns direktlänkar till alla fina saker.

 

Bilderna i kollaget nedan är från Miniroom, där får du just nu 15% rabatt med koden: SPRING15
(Inlägget innehåller annonslänkar)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats