Hanna Loffart

Ropade hej för tidigt – fortfarande magsjuka i huset

Vi ropade hej lite för tidigt här hemma.
Imorse efter frukosten kräktes Thiara igen. Det hade gått nästan tre dygn sedan sist så vi hade börjat slappna av. Men inte, tusan också. Hon har dock ätit och druckit bra under dagen, så jag hoppas det får stanna kvar i magen och att hon får bli frisk någon gång.

Det var väldigt långdraget det här alltså. och jag tycker ändå att det är märkligt att ingen av oss andra blivit sjuka. Än. Det kan ju fortfarande hända, det vet man ju aldrig. Jag blir hemma med Thiara några dagar nu, Emil var ju hemma tre dagar förra veckan så det är väl min tur antar jag.

Vi har ändå haft en helt okej dag. Jag tog med mig pojkarna ut till min mamma och spenderade hela eftermiddagen där. Åt våffel-lunch, barnen lekte med sin moster Ebba och hennes kanin Wiggo. Och sen många timmars skitsnack med min mamma bara. När vi kom hem så var Thiara hyffsat pigg som sagt.

DSC03989

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats