Hanna Loffart

Runesdotter listar – Det här gör mig glad just nu

Det var längesen det kom en torsdagslista här inne, så nu kör vi en tycker jag.
Denna gång – SAKER SOM GÖR MIG GLAD just nu.

– Min trädgård, herregud vad jag älskar alla blommor och gräs som vi har nu. Vill vara hemma och pyssla i trädgården typ jämt!

– Tanken på att vi snart har ett nytt efternamn. Vi skickade in ansökan i slutet av februari och det är 6-8 månaders handläggningstid, men snart så! Det känns viktigt för mig. Det är jag, Emil och Thiara som kommer att byta namn. Pojkarna heter samma som deras pappa, och jag ville helst inte att de heter dubbelnamn. Förstår inte varför folk krånglar till det så? Thexas vill heta samma som oss säger han, men just nu är det inte läge att ta upp den frågan.

– Semestertider, än har jag några veckor kvar att jobba men jag ser ljuset i tunneln. Och jag ser riktigt mycket fram emot fyra veckor ledigt med barnen.

– Sommarens alla bröllop! Jag ska på fyra stycken, lyllos mig va? På ett som gäst, hjälpa till att jobba på två samt sjunga på ett. ÄLSKAR bröllop!

– Och så midsommar såklart, att få hänga med alla sina bästisar. Nog för att det ska regna, men vi får garanterat skoj ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats