Hanna Loffart

Runesdotter listar – Saker jag inte tycker om

Runesdotter listar

Okej, en lista är på sin plats. Längesedan nu.
Denna gång om saker jag inte tycker om.
Bla detta:

– När barnen använder sina kläder mer än en dag. Det händer inte hemma hos oss, jag tvättar allt så fort det är använt. Jag VET att det är dåligt för miljön och att det sliter på kläderna, men jag tycker det är rätt äckligt när det används mer än så.

– Starka lukter, jag blir lätt illamående av lukter. Det kan vara allt från parfymer till kryddor. Jag kan bli både allergisk och nysa mängder om min näsa utsätts för en massa olika parfymer samtidigt tex.

– Svett. Det här kan vara bland det äckligaste jag vet! Jag har sån svettfobi alltså! Inte bara lukten utan att se att någon ser svettig ut! Alla dessa gymbilder som folk lägger ut, jag scrollar snabbt förbi! Varför gör man ens det? För att man ska se att någon är duktig och gymmar antar jag? Detta är en av anledningarna till att jag inte tränar, och aldrig har gjort. Jag klarar inte av svetten.

– Att sitta bredvid en taxichaufför när man åker taxi. Jag blir alltid så illa till mods. Hur beter man sig ens? Bör man prata, sjunga en liten sång? Vara tyst?

– Kött. Har aldrig tyckt om och kommer förmodligen aldrig att göra heller. Jag äter skaldjur och fisk, det tycker jag om. Kyckling i nödfall, men bara kycklingfilé då. Mest för att underlätta för andra. Jag var vegetarian i 8 år (tror jag, kanske var det mer?)

– Öl. Jag kan inte ens stå ut med lukten utan att få kväljningar. Jag tycker det är SÅ äckligt! Jag har smakat öl en gång när jag var 16 (18 år om mamma läser) och aldrig mer. Det räcker med lukten som sagt, usch!

Haha, det blev en spretig lista det!
Har du några saker som du absolut inte gillar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats