Hanna Loffart

Så fin present jag fått!

Alltså, jag älskar att få presenter!
Blir man någonsin för gammal för det?

I helgen hade vi våra vänner från Norrköping, min allra äldsta vän Titti med familj, här hos oss. Och trots att det är två månader sedan jag fyllde år så fick jag en så fin present från dom! Då hoppar man liksom lite av lycka, när det kommer så där oväntat.

De hade plockat ihop en massa finsaker till mig, se bara:

Bubbel från Carolina Gynning (ska sparas och skålas i med Titti i vår/sommar) en jättefin ljusstake som passar perfekt här hemma, ljus som luktar kokos (mmm!) och ett set från mitt favoritmärke Rituals med handlotion och läppglans. Så himla fina saker! ♥ Och kolla bara kortet och burken från Rituals, vaddå VÅRKÄNSLOR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats