Hanna Loffart

Så mycket fina presenter

Jag började fota alla fina presenter vi fick på vår fest, men så insåg jag snart att det är omöjligt att fota allt. Och att visa allt… Vi fick så himla mycket bra, genomtänka och fina saker.

Bla denna wokpanna med tillbehör till grillen. Ni kan ju tro att Emil är sugen på varmare väder så han får testa den! Sen fick han även en grillkurs i Stockholm (tror jag att det var) Han kommer bli en mästare!

DSC03958

Av våra bästisar fick vi en korg med massa smått och gott. Viner, öl, ljus, ljusstake,kaffe, choklad, lakrits massageolja (?) Emil fick golflektioner och jag en Michael Kors-plånbok. Oj, så mycket fint!DSC03959 DSC03962

Och så en massa mer! Mycket vin och öl, överlevnadsgrejer om vi hamnar i vildmarken, jag fick en symaskin, mycket fina blommor, presentkort på hotellövernattning och middag, en sjukt rolig bok, smycke, vas, presentkort på Mio, presentkort på blommor, presentkort på Gröna Lund, pengar.

Jag har säkert glömt något, men det var så mycket fina saker! Vi hade tänkt öppna allt under kvällen med det hann vi inte med. Det blev en mysig stund hemma på söndagen istället. TACK alla! Vi är så tacksamma för allt och glada att vi har er – allihopa. ♥

Ikväll väntar bio med pysseltjejerna, vi ska se snuskfilm hehe. Presenten från dom ja, kan ju säga som så att det har med filmen att göra och att min morfar undrade varför vi la ner presenterna så fort i påsen igen när vi fick dom inför alla, med ett rim till! GUD! De är inte kloka på en fläck!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats