Hanna Loffart

Sälja barnkläder + hjälpreda i köket

ldag fick jag sluta lite tidigare, bara ca en halvtimme men det gör en hel del ska ni veta.
Emil skulle till sitt jobb och fixa lite grejer inför att han slutar där.

Jag släpade fram mängder av barnkläder för att sälja, har börjat lägga upp en del i grupper på Facebook men det är inte helt enkelt att få det sålt. Jag ska sälja en del på en loppis i slutet av månaden också tänkte jag. Min fd svägerska ska komma hit om en liten stund och kika på kläder till hennes dotter, så kanske blir jag av med en del i alla fall. Thiara har tidigare varit lite anti emot att jag säljer hennes saker, men nu tycker hon att det är bra ”för då kan vi köpa nya klänningar och strumpor och sånt”.

Hon står just nu och steker pannbiff tillsammans med Emil och jag ska avsluta här och invänta besöket, sen väntar en dejt med pysseltjejerna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats