Hanna Loffart

Sån bra dag!

Idag har det varit en otroligt bra dag. Hittills i alla fall, men jag tvivlar på att den blir sämre.

Barnen var på gott humör imorse, inte överdrivet mycket tjat. Den enda incidenten var att Thexas drog ifrån mig på Thristans skolgård. Jag fick lämna vagnen hos Thristan för att springa efter Thexas. Uuuunge! Men efter en ordentlig uppläxning så lugnade han sig och gick snällt bredvid vagnen resten av vägen.

Efter lämningarna så hann jag bara hem innan min pappa kom hit. Han skulle hjälpa mig med Thiara under tiden som jag skulle jobba lite. Ett 1,5 timamr långt telefonmöte. Det gick bra. Jag kunde sitta på övervåningen och jobba medans pappa fick gå runt med Thiara här nere. Efter telefonmötet så åkte jag till jobbet en sväng. Där fick jag dock inte mycket gjort, då uppkopplingen mot Internet inte fungerade. Men jag fick tanka lite ny energi från alla kollegor och de fick mysa med Thiara. Jag är så glad att jag valde att jobba nu fast jag är föräldraledig. Det gör mig mindre rastlös och jag får träffa alla vänner på jobbet.

Efter jobbet så hann jag bara hem en kvart med Thiara och ge henne lite mat innan vi skulle iväg för att hämta hem brorsorna igen. Även hämtningen gick bra och vi fick i oss mellis när vi kom hem.

Thiara har, tvärtemot från igår, sovit nästan hela dagen idag. Hon var vaken under den där kvarten mellan jobb och hämtning bara. Sen har hon sovit fram tills nyss. 15 minuter vakentid under 5 timmar alltså. Jag gissar på att hon kommer att vara vaken en del nu ikväll. Då kommer förresten mina pysseltjejer hit igen. Som sagt, dagen KAN INTE bli sämre.

20140121-160141.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats