Hanna Loffart

Shoppingdag med Thiara

Nu har jag efter mycket om och men en fungerande dator hemma. Jag var nämligen in till jobbet igår för att hämta min jobbdator. Väl hemma så fungerar den inte. Efter två samtal med IT-support så hittar man felet, men jag var tvungen att åka till jobbet och koppla upp mig mot kommunens nätverk för att det skulle fungera. Pust!

Dessutom helt annorlunda än mot min Mac här hemma, så det blir lite fel då och då.
Men – det är bättre än inget!

Jag har SÅ mycket att ta igen och dela med mig av, vart sjuttsingen ska man börja?

Igår skjutsad jag iväg pojkarna till deras pappa i Eskilstuna och efter det åkte jag och Thiara till Tuna Park för att äta lunch. Sushi blir det när Thiara själv får välja! Sen shoppade vi en del, eller hon gjorde. Massor! Kläder, skor, leksaker. Så himla kul när hon är med själv och bestämmer. Och när jag själv ville titta i butiker så är det inga problem alls, hon följer så snällt med.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats