Hanna Loffart

Sista dagen på 2013

Jag började att skriva en årsresumé av 2013, men det tar ju sån tid!
Barnen vill titta igenom aaaalla bilder i bloggen också, så det tar ju lite extra lång tid. Haha.

Så vi får se när den kommer upp här. 🙂

Sista dagen på 2013 idag. Hur firar ni?
Jag skulle helst inte fira alls. Men grannarna kommer upp hit och äter mat med oss ikväll och vi har köpt tomtebloss och godis. Så det blir ett alldeles lagom firande ändå. De senaste dagarna har varit tunga och jag känner mig slutkörd på energi. Så det här blir en alldeles lagom dag/kväll.

Emil har fixat alla rör i badrummet nu så idag kan man nog få duscha utan översvämning där inne.
Ska göra ett försök nu tänkte jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats