Hanna Loffart

Sista dagen på semestern + skärgårdshäng

Idag är sista dagen på min semester och det är med blandade känslor jag går tillbaka till jobbet imorgon. Jag har ingen som helst lust att jobba faktiskt, så det känns riktigt motigt. Å andra sidan så är jag så less på att vara hemma själv med barnen också, som inte gör annat än att tjafsa och bråka dagarna igenom. Så vart ska man ta vägen liksom?

Vi vet redan nu med oss att det kommer bli en kämpig höst för killarna. En del förändringar kommer att ske, men frågan är om skolan hänger med eller inte? Jag hoppas så att det kan få gå bra för killarna och att de kan få trivas och må bra i skolan. För om det fortsätter så som i våras så är det snart jag som är i väggen igen och tvingas vara med i deras skola igen. Suck alltså. Magont inför imorgon med andra ord.

Men det är imorgon det.
Söndag – måndag var vi hos våra vänner i Norrköpings skärgård ett dygn. Tyvärr en hel del bråk där med och bara 3,5 timmars sömn för min del. Så jag kanske inte var på topp. Men mysigt att komma dit var det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats