Hanna Loffart

Sjukstuga igen.

Är det inte det ena, så är det det andra.

Igår kväll när jag kom hem från Hälsokällarn, så vaknade Thristan med feber. Så har det fortsatt hela natten, och han har varit tokvarm verkligen. Brukar inte bråka med tempen på honom, men man känner ju. Det hela slutade med att jag fick lägga mig i hans säng med honom och hålla om honom hela natten när han feberyrade. Så någon sömn har det knappt blivit.

Han vaknade 05.15 och hade ”sovit färdigt” Jag sa att han fick ligga kvar i sängen tills Emil hade åkt iväg till jobbet. Lagom tills dess hade Thristan somnat om och sov sen till 8.30.

Jag fick ju såklart gå upp vid 7.30 för att ringa och avboka min tid hos tandläkaren som var 7.45. Vilken tajming! Men jag förklarade att jag hade sjukt barn här hemma och slapp straffavgiften för att man avbokar en tid så pass sent. Fick en ny tid om några veckor istället.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats