Hanna Loffart

Skola/jobb – nu och då

VAD VILLE DU BLI NÄR DU VAR LITEN?
När jag var riktigt liten så ville jag jobba med djur. Allra helst delfinskötare. jag vet inte hur jag tänkte, jag är ju livrädd för djur!

VAD TRODDE DU ATT DU SKULLE BLI NÄR DU VAR TONÅRING?
Jag ville bli skådespelare eller artist. Insåg sen att jag inte sjunger tillräckligt bra för att bli artist. Skådespelarplanerna la jag på hyllan när jag blev gravid som 20-åring. De finns dock kvar, drömma får man väl?

VILKA VAR DINA BÄSTA/SÄMSTA ÄMNEN I SKOLAN?
Jag var jätteduktig i grundskolan. Duktig i de flesta ämnena, speciellt svenska och samhällskunskap. Sen kom gymnasiet och ”jag hade annat att göra” Ni vet – kompisar, killar, låsa in sig i en replokal, sova. Jag var otroligt skoltrött och mådde rätt kasst psykiskt under hela gymnasietiden. Jag skolkade mycket. de sista tre månaderna i gymnasiet så läste jag upp 13 ämnen och fick betyg i samtliga och därmed slutbetyg och kunde ta studenten. Heja mig!

VAD GICK DU FÖR LINJE I GYMNASIET?
Estetisk linje med musikinriktning, de roligaste tre åren i mitt liv!

281824_10150321057886062_2701366_n

VILKET VAR DITT ALLRA FÖRSTA JOBB?
Mitt allra första jobb var på ett äldreboende, jag fick locka tanternas hår och bädda deras sängar under en sommar.

VAD HAR DU MER HAFT FÖR YRKEN?
Jag har jobbat i en bowlinghall, som lärarvikarie, på dagis, i butiker och på kommunens arbetsmarknadsenhet.

VAD GÅR DITT NUVARANDE ARBETE UT PÅ?
Administrativt inom kommunen. Kan vi säga. 😉

VAD SKULLE DU VILJA JOBBA MED OM DU INTE HADE DET YRKE DU HAR I DAGSLÄGET?
Rockstjärna i Hollywood såklart! Eller kanske skulle jag jobba med något inom media. Jag har faktiskt fått erbjudande om att skriva för en tidning. Skulle nog kombinera det med att lägga ner mer tid och kraft på sociala medier (blogg/Instagram).

VAD TROR DU SKULLE VARA DET SÄMSTA JOBBET FÖR DIG?
Jag skulle aldrig kunna jobba med djur, jag tycker inte om dom! Jag skulle nog även ha svårt att vara tex snickare, rörmokare eller annat ”grövre” hantverkarjobb.

VAD GÖR DU OM FEM ÅR?
Jag tror faktiskt att jag jobbar kvar där jag jobbar nu. Dels för att jag trivs väldigt bra och dels för att jag fortfarande tror att jag kommer ha mycket att lära hela tiden. En fördel är att det är nära hemmet och barnens skola.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats