Hanna Loffart

Skönt med ”fredag”

Herregud så skönt med ”fredag”!

För det känns ju nästan som fredag idag, då det är ledigt imorgon. Extremt välbehövligt efter den här veckan. Det har minst sagt varit en utmaning att vara ”den som styr” på jobbet. Mycket ansvar och beslut som ska fattas. Lite nervöst, men jag är så imponerad över mig själv att jag klarat av veckan bra. Med min administratör till kollega såklart, nästa vecka har hon dock semester och då blir jag helt själv. Fem veckor kommer jag ”bossa” och sen väntar fyra veckors semester för mig, de kommer väldigt lägligt då kan jag tro. Jag känner mig redan rätt så slut. Haha.

Idag har vi varit på Thexas sista fotbollsträning innan sommaruppehåll, de hade föräldramatch och Emil fick ställa upp som representant. Han var helt slut sen! När vi kom hem igen så kom Thexas kompisar Thilda och Filippa hit, vi har planerat morgondagens midsommarfirande. Det blir leker och dans runt midsommarstången.

Nu ska jag bara skriva ihop en handlarlista inför imorgon och sen blir det sängen.

img_1842.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats