Hanna Loffart

Skönt med vardag igen.

Jag skulle behöva ett extra dygn på den här helgen som varit för att vila upp mig på känner jag. Jag är SÅ trött! Det känns att den här mamman har varit och svirat i storstan om man säger så!

 Det har varit en otroligt rolig helg, men samtidigt så är det skönt att vara hemma igen. Där högklackat, glamour och vin byts ut mot vardag, kaffe – och det bästa av allt – FAMILJEN! Oh, vad jag har saknat mina små skruttar! De har ju varit hos han-som-inte-får-nämnas-vid-namn i helgen, så jag hade ju inte fått träffa dom ändå. Men iaf. Det är skönt att vara hemma, och det är skönt att barnen är hemma!

Thristan blev dock en aningen besviken över att jag inte hade träffat kungen. Haha, han har tydligen koll på att han bor i Stockholm.

Nöjda killar som varit på Parken Zoo i helgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Varför inte bara skriva ”barnens pappa” ?? Låter nedlåtande att kalla honom ”han-som-inte-får-nämnas-vid-namn” Vuxna människor måste väl kunna respektera varandra även om den andre personen valt att inte vilja vara med i en öppen blogg

    1. hannarunesdotter

      Ja, det tycker jag låter klokt. Men det är han själv som har valt att inte nämnas vid det. Så det är väl bra att jag respekterar det, eller hur?

stats