Hanna Loffart

Slut på jobbvecka

Några dagar utan uppdatering, eller det kanske ni inte har märkt av?
En del tidsinställda inlägg har det ju varit trots allt.

Jag är så galet trött, både fysiskt och psykiskt.
Det går liksom inte att beskriva.
Tankarna far likt en berg-och-dal-bana och inatt låg jag till och med och funderade på hur jag skulle göra för att kunna slippa fira jul. Jag bestämde mig för att bara jobba fram till lunch idag, precis vad jag behövde. Inte för att jobbet gör mig trött, tvärtom! Men Thiara skulle ha lite kalas här hemma i eftermiddag, så jag ville hinna ta det lite lugnt innan dess och hämta hem henne i god tid innan.

Igår var jag inte hemma alls däremot, då klämde vi in både luciafirande, möte och middag med kanslit. Hur trevligt och givande som helst, men som jag gäspade efter månader med dålig sömn.

a4fd852e-7484-4959-9ae9-b37be6d7787f.jpg

c36883f3-955b-42d6-8ba4-bc201c82888b.jpg

cd719f43-657d-44c2-9f0c-5533f853775f.jpg

Ikväll blir det en tidig kväll för min del. Emil sitter här bredvid mig i soffan och ser på någon galet otäck och spännande serie, jag klarar inte av att se den! Så jag sitter med datorn högt upp i knät så jag inte ser tvn bakom. Jag ska uppdatera lite här och förbereda lite inlägg, så blir det natti natti sen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats