Hanna Loffart

Snart är sommarlovet slut

Det är lite svårt att förstå att barnens sommarlov snart är över och på måndag drar skolan och dagis igång igen! Jag brukar alltid vara ganska förberedd, jag brukar ha köpt de kläder som behövs och märkt dessa.

I år – ingenting!

Jag tror det är för att jag har så sen semester, jag börjar ju jobba igen på måndag. Eller så är det att barnen börjar bli större, det krävs inte samma märkning och koll. Ganska skönt…

Thristan börjar fyran och Thexas börjar ettan, mina stora killar.
Vi ska nog ner på stan idag en sväng så ska de få köpa lite nytt.

Thiara börjar sakna sina kompisar på dagis, hon pratar mycket om dom nu. Där behövs också lite inköp inför hösten sen men än så länge har vi bara fyllt på diadem-förrådet. Det går åt om man vill ha långt hår. Dessa kommer från HM.

img_5589.jpg

img_5604.jpg

img_5603.jpg

img_5602.jpg

img_5605.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats