Hanna Loffart

Soffa på plats

Jag har ju glömt er att visa vår nya soffa! Eller har jag?

Den heter Nevada och kommer från Mio, sjukt lång leveranstid men nu är den på plats. Den är enorm och tar upp större delen av rummet, men det blir nog bra till slut. Jag vill ha nytt vardagsrumsbord men hittar inget jag vill ha. Lampan ska flyttas till väggen bredvid fönstret och där lampan sitter ska vi sätta upp en hylla istället. Tror det blir bättre! Vi fick presentkort på Mio i present passande nog, och jag har hittat en jättefin hylla därifrån som jag vill ha.

DSC03775 DSC03776 DSC03779 DSC03780 DSC03781 DSC03782

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats