Hanna Loffart

Sommar.

Precis hemkommen från skolavslutningen i Floda nu, där Vallaeleverna avslutade sin termin med Den blomstertid nu kommer och ett tråkigt tal av rektorn, precis som det ska vara. Ingenting är förändrat sen jag slutade nian där för fyra år sedan. Sorgligt, men fint med traditioner. Niorna grät när de fick sina betyg och tog avsked av varandra. Och grät, det gjorde jag också då. Mina systrar skrattade bara åt mig. Och jag, jag skyllde på hormonerna, sa att jag aaaldrig skulle ha gråtit om jag inte vore med barn. Visst. Amanda var med i kören och sjöng fint, Ebba drack coca cola och Frida var mest hungrig. Låter som en typisk stund med familjen Runesdotter.

Käkade smultron med Ebba efter det, hälsade på hos morfar och Gun och åt sedan mat på McDonald´s med mammsen och systrarna. Var nästan hemma igen när jag insåg att nycklarna låg kvar hemma på köksbordet, så det blev en tripp till sjukhuset också för att hämta Tobias nycklar. Men nu är jag som sagt hemma och laddar om. Så fort Tobias kommer hem från jobbet så ska vi iväg igen. Då till Valla för att fira sommarlov med jordgubbstårta, som varje år.

 


 

Hittade en gammal, gammal bild av bästa vännen Fia Bejjan Bejeryds hus i Valla. Tänkte att jag skulle lägga upp den för att inte tappa bort den bara. Lite är ju ändrat sen dess att bilden är tagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats